بهترین نان برای صبحانه
پزشکان توصیه می کنند در وعده های صبحگاهی باید نان سنگک -اگر از آرد کامل و طبیعی باشد- مصرف شود چون با احساس سیری که به بدن می دهد از هله هوله خوری در طول روز جلوگیری می کند. نان لواش و تافتون هم برای وعده های شام مناسب هستند، همچنین پزشکان توصیه می کنند در وعده ناهار نباید بیش از حد نان مصرف کرد زیرا باعث کسالت و خمودگی در بدن می شود. افراد نان لواش را به دلیل ظرافت و قطر کوچکی که دارد اغلب زیاد مصرف می کنند اما باید توجه داشت که مصرف اشتباه و بی رویه این نان باعث چاقی مفرط در بدن می شود.
مجله روزهای زندگی شماره427

+ نوشته شده در یکشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ساعت 13:59 توسط آسیه
|